تاریخچه نشریه

نشریه زمین‌شناسی اقتصادی، با هدف نشر مقاله‌های علمی– پژوهشی و به‌منظور گسترش پژوهش و ارتقای دانش زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی و نشر آخرین دستاوردهای علمی پژوهشگران دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی در زمینه زمین‌شناسی اقتصادی و علوم مرتبط با آن به‌صورت دو فصلنامه (دو شماره در سال) و به زبان فارسی منتشر می‌شود.
اولین شماره نشریه در سال 1388 و با پروانه انتشار شماره 88/7931 مورخ 1388/9/18 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به چاپ رسید و با اخذ مجوز شماره 4143 مورخ 1389/5/9 از کمیسیون نشریات علمی کشور، دارای اعتبار علمی– پژوهشی شد.

زمینه مطالعاتی

زمین‌شناسی اقتصادی
پترولوژی
اکتشافات ژئوشیمیایی
اکتشافات ژئوفیزیکی
زمین‌شناسی محیط زیست
علوم مهندسی معدن

سیاست دسترسی آزاد

نشریه زمین‌شناسی اقتصادی دارای دستیابی فوری به محتوای خود به‌صورت آزاد است و به‌صورت آزاد و بدون هزینه در دسترس خوانندگان و نویسندگان قرار می‌گیرد. نحوه دسترسی به مقالات این نشریه از تعهدنامه زیر پیروی می‌کند.

ناشر

دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.